Printempo hjälper ditt varumärke att blomstra

Printempo hjälper dig med koncept och design för ditt varumärke eller projekt, för både tryckt och digitalt.

Kontakta Kajsen Burell om det du behöver hjälp med på kajsen(at)printempo.se eller 0709-18 49 64.

 

Vår hela året

Printempo betyder årstiden vår på esperanto. Våren är ju en tid för både utveckling och ny energi. Den upplevelsen vill jag att du ska få genom att anlita Printempo för utveckling av ditt varumärke eller projekt. Ditt varumärke kan vara ett företag eller en produkt, såsom en organisation eller en tidning. Ditt projekt kan vara en årsredovisning, en webbplats, en oneshot, en app, en rapport, en kampanj eller något helt annat.

Printempo jobbar engagerat och lyhört och i nära samarbete med uppdragsgivarna. Tillsammans bedömer vi vilka utvecklingsbehov som finns för uppdraget – även mindre justeringar i ett koncept kan få stor effekt när de görs av rätt anledningar.

 

Team

Jag som driver Printempo heter Kajsen Burell. Jag är AD och grafisk formgivare med strategisk kompetens. Jag har jobbat med formgivning och konceptutveckling i mer än 20 år. Företaget har funnits sedan 2013, och bytte namn till Printempo i slutet av 2018.

För det jag själv inte gör, till exempel programmering, samarbetar jag med andra som är experter på just det. Vid behov sätter jag ihop ett större team för det du behöver hjälp med.

 

Tjänster

  • Strategi
  • Koncept
  • Art direction
  • Formgivning
Kajsen Burell
Kajsen Burell. Foto: Bodil Bergman Hughes